TADIĆEVA MILJENICA! JELENA TRIVAN: Vučić hrabro rekao da je Kosovo izgubljeno!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jelena Trivan, direktorka “Službenog glasnika” izjavila je za Televiziju Pink da se sutra otvara 27. knjižara koja će se nalaziti na Terazijama.

 

– Knjižara je pre svega namenjena turistima i strancima, koji će ovde moći da se upoznaju sa kulturom Srbije. Ono što je još važnija vest jeste da Službeni glasnik ulazi u prostorije nekadašnjeg “Platoa”, te se knjige vraćaju i tamo – najavila je Trivan, nadajući se da će ovaj prostor opet biti kulturno sedište mladih.

 

Trivan je, prelistavajući naslove današnje dnevne štampe, izjavila da je najava predsednika Vučića tokom inauguracije da će otvoriti unutrašnji dijalog o Kosovu, istorijski hrabra, jer politika svih lidera u Srbiji je bila da se pitanje Kosova gurne pod tepih i preda nasledniku u amanet. To je ono da se prizna “Kosovska realnost”.

Advertisements

 

Ona je rekla da je Vučić istakao ključne stvari – razgovor sa SAD, malenkost svog značaja, koja ne treba da nas obeshrabri, jer sviđalo se to nekome ili ne, Srbija je regionalna sila.

 

– Očekujem mnogo demagogije kako bi se skupili sitni politički poeni, ali se nadam da Vučića neće obeshrabriti ono što govore ljudi koji o politici nemaju pojma – rekla je Trivan.

Kada je reč o novoj administraciji SAD i predsedniku Trampu, ona smatra da on često ume da iznenadi, te da ni sam ne zna šta će sa najvažnijim pitanjima kao što je Sirija, ali da se njegova politika, nada se, neće loše odraziti na Srbiju.

 

PINK.RS

Advertisements

error: