TADIĆ SE VOZIO U ŠARIĆEVOM AUDIJU: U sudu saslušan optuženi iz grupe Darka Šarića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Boban Stoiljković ispričao da je njegov skupoceni automobile oduzet u procesu, plaćen 80.000 evra, koristio bivši predsednik Srbije.

 

Skupoceni „audi A8“ koji je oduzet Bobanu Stoiljkoviću Đuri iz Vranja, kome se sudi zbog sumnje da je učestvovao u švercu kokaina za Darka Šarića, vozio je bivši predsednik Srbije Boris Tadić!

Ovo je pre nekoliko dana pred Specijalnim sudom izjavio Stoiljković, a otkrio je i ko je vozio još dva njegova automobila.

Advertisements

 

– Meni su oduzeti „audi“, blindirani džip „tojota lend kruzer“, kao i „bentli“. „Audi“ je vozio bivši predsednik Srbije Boris Tadić, a druga dva automobila koja su mi oduzeta takođe su data na korišćenje. Jednom kad su me iz pritvora dovozili na suđenje, kod ulaza kroz koji prolazi marica u kojoj sam bio video sam moju „tojotu“. Pitao sam stražare ko je vozi, oni su mi tada rekli da je dodeljena jednom tužiocu – rekao je Stoiljković tokom iznošenja odbrane, u kojoj je negirao da ima bilo kakve veze s trgovinom drogom.

 

– Eto kako se to radilo, umesto da su mi lepo rekli „treba to da daš državi“, ja bih dao, a ne ovako da mi uzimaju – rekao je Stoiljković komentarišući to što mu je država oduzela imovinu posle hapšenja.

kurir

Advertisements

error: