TAČNO U PODNE! – Policija privela Jelenu Bačić Alimpić, pijana napravi udes

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Spisateljica i bivša TV voditeljka Jelena Bačić Alimpić izazvala je udes u Novom Sadu kada se, vozeći pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene, zakucala u drugi automobil.

Udes se dogodio oko 13 časova u ponedeljak u prometnoj ulici Braće Popović, a kako je utvrđeno na licu mesta spisateljica je imala 1,79 promila alkohola u krvi.

Ona je zbog toga, kako je “Blicu” potvrdio izvor upoznat u dešavanja, privedena u policijsku stanicu i određeno joj je zadržavanje do otrežnjenja.

Bačić Alimpić je vozeći svoj “Suzuki” naletela na vozača iz Beške čiji je automobil oštetila, a s obzirom da je vozila brže nego što je pretviđeno čudo je što niko u udesu nije povređen.

Advertisements

Protiv nje će biti podneta krivična prijava, a prema važećem Zakonu o bezbendosti saobraćaja pijanstvo od 1,61 do 2 promila tretira se kao veoma teško i uz njega ide obavezno zadržavanje na treženjenju do 12 sati.

Pored toga, ukoliko vozač u stanju veoma teške alkoholisanosti, izazove nesreću sleduje novčana kazna od 30.000 do 50.000 dinara, kao i 15 kaznenih poena, a izvesno je i da spisateljica, kako sleduje po zakonu, neće moći da vozi narednih osam meseci.

VODITELJKA BESNA!

U izjavi za portal MONDO Jelena je ostala dvosmislena uz napomenu da će sud da proceni da li su natpisi medija tačni, u kojima se tvrdi da je pijana napravila udes.

IZVOR / TEKST : BLIC

Advertisements

error: