SVI STE VI ISTI! – VUČIĆ hoće da postavi DRAGANA ĐILASA za gradonačelnika Beograda

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekadašnji šef DS ozbiljno razmišlja da učestvuje na izborima u Beogradu, i to kao predvodnik grupe građana.

 

Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider Demokratske stranke, ozbiljno razmišlja o povratku u politiku, i to tako što će se kandidovati na izborima u glavnom gradu, saznaje Kurir.

Đilas još nije doneo konačnu odluku da li će na gradskim izborima nastupiti kao predvodnik nove grupe građana ili stranke. Da će trka za prvog čoveka prestonice biti interesantna, već sad je jasno, jer je aktuelni gradonačelnik Siniša Mali najavio da je odustao od novog mandata. Zanimljivo je da je Mali iskoristio priliku da potkači svog prethodnika, kome je zamerio pre svega prekomerno zaduživanje, što mnogi tumače kao nagoveštaj Đilasovog povratka na velika vrata prestonice.

Advertisements

Krčka se

Ovo nam je juče potvrđeno i iz nekoliko izvora bliskih Đilasu.

– U slučaju da prelomi da se ponovo vrati u politiku, biće to uz osnivanje pokreta ili stranke. Varijanta da se nađe na listi neke druge stranke u ovom momentu ne dolazi u obzir, što je i logično imajući u vidu na kojim je pozicijama bio. Činjenica je da on želi da se vrati u politiku, ali još nije doneo odluku. Deo prijatelja ga savetuje da sad izađe na izbore za gradonačelnika, dok deo njih smatra da bi trebalo malo da sačeka. Priča se i da se u SNS plaše ove odluke, jer je Đilas do sada pobeđivao Vučića – kaže naš izvor.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: