SVETSKI MEDIJI: Mitrović unosi bebu u rijaliti koja će da gleda nasilje i seks!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U doba kada se više nego ikada govori o zaštiti o pravima dece, sve ove priče naglo su pale u vodu i udavile se noseći na plećima teret naslova “BEBA ULAZI U ZADRUGU”.

 

Kako nije reč ni o Vladimiru Popoviću Bebi niti o bilo kojoj estradnoj dami takvog nadimka, već zaista o osmomesečnom detetu koje će odrastati pred kamerama postoji samo jedno pitanje koje može da se postavi – ima li u ovoj zemlji ikoga ko zaista brine o dobrobiti tog bića nesvesnog fame koju je izazvalo bez da je i prišlo vratima rijaliti grada?!

Da pojasnimo, ako niste ispratili. Uskoro počinje “Zadruga” – dugo najavljivani i pažljivo osmišljani rijaliti šou za koji je “bibliju” pisao najpoznatiji medijski par Srbije – Željko i Milica Mitrović. Sedmicama unazad gušimo se u naslovima kojima se izražava divljenje još jednom programu u kojem ćemo, kao i u prethodnim, imati priliku da vidimo koliko smo prosti i koliko ne zaziremo ni od čega kada je posredi finansijska dobit.

U nekim od tekstova koje su mediji ponosno objavljivali kao 33. učesnik ovog rijaliti šou programa najavljena je čak i zlatna ribica po imenu Ljubinko koja je pripadnik LGBT zajednice.

Daleko veći šok od toga da će učesnici golim rukama hvatati Ljubinka izazvala je vest da Mitrovići planiraju da se u njihovom rijalitiju nađe i jedna beba

Advertisements

Premda je bilo priče da je reč o bebi koju su Željko i Milica usvojili, izvori iz Pinka demantovali su tu vest, ali su potvrdili podatak da će osmomesečno dete, koje je prohodalo ali još ne govori, biti u kolevkici u “Zadruzi”. Po nekim planovima koji su doprli do medija, Mitrović će lično uneti najmlađeg takmičara u rijaliti, a beba će čak do punoletstva biti pred kamerama rijalitija.

Rijaliti televizija nije ništa novo, još su se posleratnih ‘40-ih godina snimali programi poput “Kraljica na dan” ili “Plati i nosi”, ali sumnjamo da je ikome ikada palo na pamet da nesvesno dete uvrsti na spisak takmičara.

Pretpostavljamo da zato ni u zakonu ne postoji nijedan član u kome se tako nešto brani, jer je valjda svima (barem do sad) bilo jasno da se to kosi sa svim mogućim načelima kojih se normalan čovek da setiti.

Kako portal Espreso.rs saznaje, iz izvora bliskog produkciji “Zadruge”, reč je o dobro osmišljenom propagandnom triku, kojem je cilj samo da se po svaku cenu u medije plasira šokantan sadržaj i predstojeći rijaliti napravi temom broj jedan u javnosti.

– Naravno da neće biti nikakve bebe. Naravno da Željko Mitrović nije usvojio bebu. Sve je smišljeno da bi se digla frka u javnosti. “Beba” će biti uneta pred kamerama, i biće stavljena u kolevku, ukućani će zaista sve vreme brinuti o njoj, ali “bebu” nikad neće snimiti kamera. To je zato što beba ne postoji, umesto nje će biti ubačena lutka, a ukućani će imati zadatak da se ponašaju prema njoj kao da je pravo dete.To je cela priča – rekao je izvor iz produkcije.

(Kurir.rs / Dnevno)

Advertisements

error: