REDITELJ SRĐAN DRAGOJEVIĆ: Čedomire i Liberali nosite se u pi#ku materinu svi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Džiberčino govnarska, smeće, bitange, nosite se u tri p…e materine, majmune smrdljivi – samo su neke od uvreda koje je reditelj i nekadašnji funkcioner SPS-a uputio političkim neistomišljenicima.

 

Sve je počelo nakon što je funkcioner LDP-a Kenan Hajdarević na Tviteru izneo svoj analitički stav o potezu Saše Jankovića, koji se javno odrekao podrške demokrata.

– Odbacivanjem DS kao partnera, Janković se rešio i poslednje prepreke koja ga je sprečavala da sarađuje sa Dverima i Jeremićem – napisao je Hajdarević na svom nalogu na Tviteru.

Potrebu da na najprimitivniji način reaguje na Hajdarevićev stav imao je, ničim izazvan, Srđan Dragojević.

– Gle odmah se javila Lukrativno-Dizelaška-Partija! Da se nosite vi u tri pi*ke materine, bitange jedne – poručio je Dragojević funkcioneru LDP-a.

Iako Hajdarević nije odgovaro na brutalne napade proslavljenog reditelja u polemiku su se uključili drugi tviteraši koji su Dragojevića podsetili da je do juče bio poslanik SPS-a, a da je danas “veliki opozicionar”.

– Ajde bre klošarčino jedna pali bre više. Do pre godinu dana si bio poslanik SPS-a pa prekinuo šef kombinacije i sad si veliki opozicionar – poručio je jedan od tviteraša Dragojeviću, na šta je reditelj odgovorio još žešće.

Advertisements

– Imao sam samo kombinacije sa tvojom kevom i svećom, majmune smrdljivi nedotupavni. Smeće jedno ljudsko, ogavno – odgovorio je Dragojević i onda nastavio sa bujicom uvreda na račun ostalih učesnika u ovoj brutalnoj polemici.

– Džiberčino govnarska, ko si ti, nakazo ljudska da meni nešto spočitavaš! Teraj se u tri pizde materine! – nastavio je sa brutalnim uvredama Dragojević koje je nizao do kasno u noć.

Funkcioner LDP-a Kenan Hajdarević je za “Alo!” kazao da je Dragojević reagovao spram svog kućnog vaspitanja i da je šteta što se jedan talenat gubi pod naletom primitivizma.

– Srđan Dragojević je reagovao spram svog kućnog vaspitanja i političkog puta, koji je uvek bio dovoljno licemeran, da danas kada mu na to neko ukaže, on reaguje prostački i uličarski. Šteta sto se jedan talenat gubi pod naletom gluposti i primitivizma. Kada ga neko podseti da je bio poslanik SPS-a i koliko ima neiskrenosti u ovome što danas govori, to nije problem onih koji ga podsećaju, već čoveka koji je pravi foto-robot Saše Jankovića u ovom trenutku – kazao je Hajdarević.

KURIR

Advertisements

error: