SVE JE JASNO! VUČIĆ: Kad rešim Kosovo to će biti moj kraj!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić nedavno je za jedan portal u Srbiji izjavio niz zanimljivih rečenica od kojih nas neke može se reći i zabrinjavaju.

 

Naime on gotovo da je sigurno odlučio priznati suverenost nezavisnog Kosova što se zapravo kosi sa Ustavom Republike Srbije ali i sa zakonima i ovlašćenjima jednog predsednika.

 

On je indirektrno izjavio sledeće:

Kosovo je rešena stvar za mnoge. Ja sada već znam mnogo toga ali ne saopštavam. Kad obelodanim sudbinu Kosova mnogima se neće dopasti, svestan sam da kada rešim Kosovsko pitanje to će biti moj politički kraj – rekao je Vučić.

Advertisements

 

Dakle samo iz ove jedne rečenice možemo zaključiti sudbinu Kosova. Šta je to, tjs. kakva odluka koja se toliko neće dopasti “nekima” pa će to biti njegov politički kraj kako sam kaže?

Činjenica je da njegov politički kraj dolazi onog trenutka kada bude izgubio na izborima zbog malo glasova. Ako je narod koji glasa taj deo javnosti o kojem Vučić govori (kojima se neće dopasti ishod Kosovskog pitanja) onda možemo zaključiti da je predsednik najavio priznavanje Kosova.

 

U intervjuu za britanski Gardijan (koji nije niko skoro preneo od medija u Srbiji) Vučić otvoreno kaže da je spreman da prizna Kosovo ali da Srbija mora nešto dobiti zauzvrat. Hašim Tači ranije je rekao da Albanci neće ići dalje od priznavanja Zajednice srpskih opština.

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: