SVE JE IZREŽIRANO!? Srpski i albanski političari dogovorili lažnu krizu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako sazanjemo, sve više informacija do nas stiže kad je reč o najnovijoj krizi na severu Kosova. Iako sve ove tvrdnje ne možemo sa sigurnošću da dokažemo ( za sada) trebali biste obratiti pažnju na neke stvari.

 

Naime srpska strana spremna je da indirektno prizna nezavisnost Kosova ali je albanska strana sada u obavezi da stvori Zajednicu Srpskih Opština kako bi i Srbi sa Kosova donekle bili zadovoljni.

Kako bi se sa ovakvog čina skrenula pažnja i dramatizovala situacija, postoje informacije da su Vučić i Hašim Tači dogovorili veštačku krizu kako bi i jedni i drugi dobili političke poene. Kako su pojedini mediji ranije pisali Tači i Vučić su se sastali u Njujorku.

 

Dalje, kosovska policija i specijalci blokirali su sve puteve, punktove i prilaze Mitrovici još jutros ali je nekim čudom Đurić prošao sve barikade i uspešno došao u grad zajedno sa Selakovićem.

 

U jednom trenutku Selaković je (znajući verovatno da je sve režirano) odlučio da ode od Đurića, a kako je RTS u tom trenutku preneo niko nije znao gde je.  Pretpostavlja se da su ga pustili albanski policajci kako bi scenario mogao da se odvija po planu. Dakle, neposredno pre upada specijalaca Selaković je nestao!

Advertisements

Okupljeni građani u sali u Mitrovici počeli su da kače po fejsbuku informacije da je Đurić bio celo vreme smiren te da je neprestano gledao u sat (kao da je čekao upad nekoga). Gle čuda, upali su i to specijalci koji su ga i uhapsili.

 

Izašao je i zanimljiv snimak na televiziji N1 na kojem se vidi kako albanski specijalac gura sa strane sprskog političara (koji je povezan sa Albancama)  a potom bacaju suzavce na civile. Dakle albanski specijalac je gurnuo po strani našeg političara i spasio ga od suzavca ali su deblji kraj izvukli građani!

 

Ujedno iz minuta u minut stižu reakcije građana na društvenim mrežama gde se takođe tvrdi da je reč o režiji i lažnoj krizi. Ujedno stigla je informacija da je nakon razgovora Vučića i Putina, Marko Đurić pušten na slobodu i trenutno je na putu ka Srbiji.

 

Naravno treba uvek ostaviti prostora za mogućnost da sve ipak nije deo režije i da ogroman deo javnosti uključujući i dobar deo medija ipak ima zluradne misli.

 

DNEVNI  ŽURNAL

Advertisements

error: