SVE JE GOTOVO!? VUČIĆ: Bojim se da je Kosovo izgubljeno!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je pregovore sa Prištinom u Briselu kako bi se odlučilo o daljoj sudbiini Kosova. Ranije je i sam predsednik rekao da je za Zapad i UN sve već rešeno a to je da je Kosovo nezavisno.

 

Vučić je rekao da mu Albanci ali i evropski zvaničnici mašu pred glavom presudom Evropskog suda u kojem je presuda bila u korist nezavisnosti Kosova, a kako kaže za to su krivi oni iz prethodne vlasti.

Advertisements

 

Znate nekad ne znam šta da kažem i radim. Albanci mi kad god nešto uradim mašu odlukom suda o nezavisnosti Kosova i ništa ih drugo ne zanima. Vidim tamo potpise Jeremića i Tadića oni su ti koji su tražili odluku suda i eto dobili smo je samo što je ona nepovoljna po Srbe – rekao je Vučić i nastavio:

Ponekad kažem sebi bojim se da je Kosovo izgubljeno, počevši od 1999. godine i Kumanovskog sporazuma i nakon loše politike Demokratske vlasti. Sada sam ja stavljen u nemoguću situaciju. Ali šta da radite, naše je da ne priznamo, naše je da negiramo odluku pa ćemo videti. – zaključio je Vučić.

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: