SVE JE DOGOVORENO! Vučičević i Vučić fotografijama ljudi prete po TELEVIZIJAMA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ima očigledno jedan šablon u Srbiji koji je više nego primetan. Postoji “trend” da se aktuelni režim obračunava sa neistomišljenicima javno na televiziji i to preko televizija sa nacionalnom frekfvencijom.

To je donekle i u redu, bolje i da tako se sukobljavaju sa neistomišljenicima nego kao Milošević da ih likvidiraju.

Ipak, ovo je sve jedna velika opomena.

Očigledno je da urednik Informera i predsednik države imaju kontakte ili iste savetnike koji im govore koga i kada javno da osrame nekoga.  Pošto smo vrlo dobro upoznati sa ovim dešavanjima rešili smo da ih podelimo sa vama.

Kada su bili studentski protesti PINK je objavio sramne fotografije omladinaca i studenata sa flašama piva i ostalim vrstama alkoholnih pića. Protesti koji su bili narodni a ne studentski i to protesti koji su prošli relativno mirno, na Pinku su predstavljeni kao skup huligana, narkomana ali i alkoholičara koji ruše državni poredak.

To nije naravno tačno. Bilo je i male dece, profesora, penzionera… Ali bitno je u fokusu držati alkoholičare.

Advertisements

Potom, naprednjaci su na konferenciji u Skupštini pokazivali fotografije dece političara i ostalih uglednih građana koji su došli da protestuju protiv Vučića, stavljajući im metu na čelu.

Potom nakon toga urednik Informera u emisiji Ćirilica pokazuje privatne fotografije sa fejsbuka od urednika Kurira Nemanje Pajića kako jaše labuda na bazenu. Nakon samo par dana i Vučić na konferenciji izlazi sa fotografijama sa fejsbuka, profesora iz Srbije, koji je napadnut od strane SNS batinaša. Naravno opet je prikazana slika na kojoj profesor pije pivo. Promašilli su “slučajno” činjenicu da je on glumac i da je to fotografisano na predstavi.

Ako mislite da je sve to slučajnost, pa, grešite. Sve je DOGOVOR.

Naprednjački predstavnici, Vučić ali i vlasnik Informera su u redovnim kontaktima i sve je ovo deo dogovora, diskriminacija preko medija kao opomena drugima kako će da završe.

 

Izvor: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: