SVE DRŽALO DO IZBORA! Beograd se raspada a potrošeno je 16 miliona evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Unakazili Slaviju! Firma MBA “Ratko Mitrović”, koja je sa gradom Beogradom sklopila ugovor vredan dve milijarde dinara za rekonstrukciju ovog centralnog gradskog trga, svojom nemarnošću potpuno je uništila veliki gradski projekat.

 

Zamišljen kao velelepni plato, ovaj prostor koji je trebalo da bude novo stecište Beograđana danas izgleda kao da su preko njega gazili tenkovi.

Plato zvanično još nije otvoren, a na njemu je već rupa do rupe. Ploče postavljene pre samo četiri meseca toliko su izlomljene kao da su stare četvrt veka. Prolaznici moraju da paze kuda idu da ne bi slomili noge, a žice koje su ostavljene da vise sa stubova za rasvetu samo što im ne bodu oči.

Advertisements

 

SLEDI I TUŽBA
Na ovom primeru pokazalo se i kako radi i kako dobija poslove bahati biznismen Branko Miljković, vlasnik pomenutog preduzeća. O tome za Srpski telegraf govori Milutin Ignjatović, generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP, koji je radio projektno rešenje za Slaviju. On kaže da nije prvi put da Miljković tako radi i tvrdi da je loš posao sinonim za firmu MBA “Ratko Mitrović”.

 

– Iste skandalozne greške pravio je i u Ulici vojvode Stepe. On je neznalica. U projektu je sve dato, ali je on hteo da što pre završi posao, lepio je ploče blatom ili čime već i zato se desilo to što se desilo, a sad pokušava sve da svali na loš projekat. Ne možeš da daš ponudu nižu nego što koštaju te ploče i da očekuješ čudo. Miljković sve poslove dobija tako što daje damping cene i to je tragedija – ocenjuje Ignjatović, dok drugi naš sagovornik, uključen u ceo posao, uz molbu da mu ne navodimo ime objašnjava da Miljković ugovara damping cene da bi dobio tendere, a potom angažuje podizvođače sumnjive reputacije.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: