SVAŠTA! Vučićević upao na konferenciju Đilasa i počeo da vređa!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragan Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista Informer iskoristio je konferenciju Saveza za Srbiju na kojoj je predstavljeno deset novih članica Saveza, da pita lidera Saveza Dragana Đilasa zašto misli da on (Vučićević) treba da ide u zatvor, aludirajući na krivičnu prijavu koju je jedan od lidera SzS nedavno podneo protiv njega.

 

Podsetimo, Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i jedan od osnivača Saveza za Srbiju podneo je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv urednika dnevnog lista Informer Dragana J. Vučićevića i Aleksandra Ignjatovića zbog, kako je naveo, govora mržnje i zato što je u tom listu objavljen serijal tekstova u kome su ga označili kao “lopova, opozicionu bandu, idiota, bahatog kretena, nekoga ko se zalaže za nezavisno Kosovo, nekoga zbog kojeg Srbi sa severa Kosova i Metohije neće živeti u Srbiji, nekoga ko planira nasilno rušenje vlasti u Srbiji, tajkuna, izdajnika, plaćenika…”

Advertisements

 

Đilas mu je odgovorio da će odgovarati samo na novinarska pitanja, ali ne i na pitanja Informera i Pinka, jer njih ne smatra novinarima. Vučićević je, ipak, insistirao da dobije odgovor na pitanje, što je dovelo do petominutne prepirke, nakon čega je urednik “Informera” napustio prostorije Saveza – ali tek na nekoliko minuta. Ubrzo se vratio i nastavio da insistira na svojim pitanjima.

Lideri Saveza su tada napustili prostoriju gde se konferencija odvijala, a potom je otišao i Vučićević.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: