SVAŠTA! Kisela voda na Adi košta čak 345 DINARA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beogradsko kupalište je i ove godine izuzetno posećeno, te se čini da su sa gužvom skočile i cene.

 

“Beogradsko more” moglo bi stati rame uz rame sa tropskim obalama, bar kad su u pitanju cene pića u kafićima. Sezona kupanja je počela, a najpoznatije letovalište za mnoge Beograđane i ove godine “prži” sa cenama”.

Na Tviteru se pojavila fotografija računa iz jednog lokala na Adi Ciganliji, koja je korisnike društvenih mreža ostavila u čudu. Naime, sudeći po fotografiji, ako želite da popijete kiselu vodu moraćete da izdvojite 345 dinara!

 

Beogradsko kupalište je i ove godine izuzetno posećeno, te se čini da su sa gužvom skočile i cene, tako da ne odstupaju od onih u centru grada. Za Red Bul je potreno izdvojiti oko 680 dinara, kafe se kreću između 170 i 250, dok su sokovi od 190 do 230.

Advertisements

 

Fotografiju je izazvala mnoštvo komentara te većina smatra da je cena kisele vode od 345 dinara “udaranje po ušima”. Ipak, i ove godine većina sugrađana neće moći da priušti more, pa će utehu i zamenu naći na Adi Ciganliji. Ipak, po svemu sudeći, to i nije neka ušteda.

Dakle, na beogradskom moru sunčanje i kupanje su besplatni, ali sve ostalo se plaća papreno, baš kao da ste na francuskoj ili italijanskoj rivijeri.

 

IZVOR: Espreso.rs / FOTO: Twitter

Advertisements

error: