SVAŠTA! Fontana na Slaviji svirala pesmu “Rodio se sin” u čast rođenja Vučićevog deteta

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pesma “Rodio se sin” zaorila se jutros prestonicom grada, a razlog je najverovatnije, rođenje predsednikovog sina.

 

Muzička fontana na Slaviji je postala prava atrakcija u centru Beograda. Na repertoaru nalaze se svetski hitovi, ali i srpski šlageri.

Međutim, jutros je bilo malo drugačije. Ko god je imao priliku da prođe centrom grada u jutarnjim časovima, mogao je da primeti da je u toku opšte narodno veselje.

Naime, iz fontane se u jutarnjim časovima začula pesma Nade Topčagić “Rodio se sin”.

Predpostavljamo da se ova pesma našla na repertoaru muzičke fontane iz razloga što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić juče dobio sina.

Advertisements

Izgleda da su predstavnici gradske vlasti na ovaj način želeli da čestitaju predsedniku rođenje naslednika, ali Beograđani nisu bili toliko oduševljeni, sudeći po komentarima sa društvenih mreža.

Najverovatnije se radi o video montaži, tako da, ne verujemo da je ova pesma zaista išla uz vodene slapove. Svakako, snimak je na internetu postao pravi hit.

Podsećamo, fontana je zvanično puštena u rad od pre svega nekoliko dana i od tada stvara ogromne probleme.

Nova fontana na Slaviji koja je papreno plaćena, a pri tom pravi i veliku buku već je počela da stvara i probleme vozačima koji tuda prolaze, jer moraju da prođu kroz veliku količlinu vode, s obzirom da se juče izlila.

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: