SVAKA ČAST SRBIJO! PREKO NOĆI! Pokrenuta peticija naroda protiv televizije PINK!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na sajtu peticije24.com postavljena je peticija kojom se traži oduzimanje nacionalne frekvencije TV Pink.

 

Građani još jednom ukazuju da se ova televizija ne pridržava profesionalnih, etičkih niti bilo kakvih drugih standarda i zakona i da mora ostati bez nacionalne frekvencije.

 

U novoj peticiji se navodi:

“Ovo ludilo se konačno mora zaustaviti. Bahatost i brutalnost rečnika vlasnika TV Pink na nacionalnoj frekvenciji, najgrublja zloupotreba nacionalne frekvencije u političke svrhe, šikaniranje i maltretiranje građana Srbije ličnim i političkim obračunima, svakodnevne gadosti koje smo primorani da slušamo putem saopštenja, otvorenih pisama i slično na nacionalnoj frekvenciji, bombardovanje lažima, klevetama – hitno tražimo ukidanje nacionalne frekvencije ovoj medijskoj kuci.

Advertisements

 

Ovo nije zaštita i politička odstupnica onima koje je Ž. Mitrović vređao, ovo je STOP za svakodnevni primitivizam, prostakluk, psihičko maltretiranje i linčovanje nas i naših porodica. Prevršili su svaku meru pristojnosti. Ove gadosti naravno nisu jedini razlozi zbog čega kao građani tražimo od nadležnih regulatornih tela i instituciju oduzimanje frekvencije ali su sasvim dovoljni za donošenje ove odluke”, piše u peticiji.

 

Dnevni Žurnal

Advertisements

error: