SVAKA ČAST! – Pedofil u Šapcu napao malu devojčicu, OTAC ga polomio od batina!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nebojša B., koji je uhapšen zbog obljube petogodišnje devojčice, u svom naselju poznat po čudnom ponašanju, a nisu ga prijavljivali da se ne bi brukali.

 

ŠABAC – Nebojša B. (20) iz Šapca, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio petogodišnju devojčicu, ćerku porodičnih prijatelja, i ranije je nasrtao na decu, ali i žene, tvrde njegove komšije. Manijaka nisu prijavljivali da se ne bi brukali u maloj sredini.

 

Naselje Letnjikovac važi za najmirniji deo Šapca. U tihoj i na prvi pogled pitomoj Ulici Drage Ljočić, gde uhapšeni Nebojša živi sa ocem Radetom i babom Dragicom, susedi kažu da im se mladić uvek ljubazno javljao kad se sretnu, ali da je poznat po čudnom ponašanju.

Advertisements

 

Uhvatio rođaku za grudi

– Njegovi roditelji su razvedeni. Majka živi na drugom mestu sa starijom ćerkom, a on je ostao sa ocem i babom. Često sam išla kod njih na kafu. Nebojša je poprilično čudno dete. Jednom je uhvatio za grudi ženu koja im je dalja rođaka. Ova se požalila baba Dragici, a baba se naljutila. Digla nos od rođake, kao da je ova kriva. Napao je i jednu devojčicu u pubertetu. Njena majka nije htela to da prijavljuje da se ne bi brukala – priča jedna od meštanki Letnjikovca.

 

Nebojšinog oca i babu nekoliko dana niko nije video. Kuća u kojoj se pre nekoliko dana odigrao užas zaključana je, iako je dvorišna kapija širom otvorena.

– Živim na drugom kraju grada, prekjuče sam došla ovde. Htela sam da odem do Dragice na kafu, ali nisam stigla. Šta kažete, napastvovao dete? Sva sam se naježila! O, bože, pa on se igrao s mojim detetom! Zvao ga je kući da se igraju na kompjuteru. Noge su mi se odsekle sad – šokirana je prva komšinica dok unezverenim pogledom po dvorištu traži dečaka ne starijeg od šest godina.

IZVOR – KURIR

Advertisements

error: