SUPRUGA IVANOVIĆA: Olivera su ubili stranci a ne Vučić!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Pokušavaju da sakriju istinu o atentatu na mog muža. Brojne su nelogičnosti i lažna obrazloženja u vezi sa satelitskim snimcima, za koje kažu da navodno ne postoje, kaže udovica.

 

Milena Popović Ivanović, udovica ubijenog lidera GI SDP, veruje da neko pokušava da sakrije istinu o ubistvu njenog muža. Ona za Kurir objašnjava da je brojne nelogičnosti i lažna obrazloženja u vezi sa satelitskim snimcima, koji navodno ne postoje, uveravaju da postoji opstrukcija u istrazi.

 

– Imam istu informaciju koju je i predsednik Aleksandar Vučić obelodanio u vašem intervjuu, a to je da satelitski snimak navodno ne postoji jer je tog dana bila magla. Znate vrlo dobro da taj dan pamtim kao nijedan drugi u životu i vrlo dobro se sećam da tog dana apsolutno nije bilo magle. Isto tako mi je nelogično da satelitskom snimku može magla da smeta. Ne pije mi to vodu i ne sviđa mi se. Evo, kao laik se pitam kako onda u Londonu, gde godišnje ima 300 maglovitih dana, sateliti rade besprekorno – kaže naša sagovornica.

Advertisements

 

S takvim saznanjima i brojnim nelogičnostima, Milena Popović Ivanović priznaje da je razočarana.

 

– Mogu samo da nagađam. Ali kad nešto nema logike, meni se ne sviđa u kom pravcu sve to ide. Para mi uši jednostavno i bojim se da neko negde pokušava da sakrije pravu istinu o ubistvu Olivera – zaključuje ona. Analitičari smatraju da je ovo i kraj teorije zavere u kojoj se smatralo da Vučić stoji iza nameštanja ubistva!

 

IZVOR: Kurir / Dnevnizurnal.com

 

Advertisements

error: