SUKOVI U SKUPŠTINI SRBIJE! – Zoran Živković: Gospođo Majo Gojković vi ste prostitutka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednica Skupštine rekla novinarima da su je predstavnici opozicije vređali i pretili da će je i fizički sprečiti da vodi sednicu. Živković: izrekao sam “metaforu” ne pominjući nijedno ime

BEOGRAD – Pola sata nakon što je obavestila javnost da je deo opozicije pokušao da falsifikuje dnevni red sednice parlamenta, predsednica Skupštine Maja Gojković ponovo je izašla pred novinare i iznela da su iz opozicije pretili da će je i fizički sprečiti da vodi sednicu.

Ona je dodala da se nada da će na to što su je Zoran Živković nazvao prostitutkom reagovati Saša Janković, kao i poslanice opozicije.

“Pozivam Živkovića da razmisli da li je skupština došla do tog nivoa da žene u politici mogu da se nazivaju prostitutkama”, kazala je Gojković.

Advertisements

“Nema potrebe da mi prete, treba samo da odgovore na ono za šta su optuženi”, rekla je Gojković novinarima.

Ona je dodala da predstavnici opozicije u međuvremenu nisu rekli ništa “o 68 falsifikata koje su potpisali”, kao i o činjenici da su predali dopune dnevnog reda pre sazivanja sednice parlamenta, jer sednica, istakla je, “nije na zvaničan način ni zakazana”.

Ali su, kaže, rekli da ona laže, da vara, pretili da će je sprečiti da vodi sednicu…
“Rekli su mi da će me fizički sprečiti da vodim sednicu. Na to mogu da kažem da postoji televizijski prenos i da bih baš volela da svi to vide”, rekla je Gojković.

NOVOSTI

Advertisements

error: