SUKOBI NA JAVNOJ SCENI SRBIJE! Vlasnik KURIRA osniva svoju POLITIČKU STRANKU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izmanipulisani, uplašeni i osiromašeni su danas građani Srbije. Kontrolisani i porobljeni u državi koju je zarobila jedna partija, SNS.

 

Vladavina Aleksandra Vučića je simbol manipulacije, pretnji i korupcije. U istoriji će jednog dana pisati da je to bila najgora vlast u Srbiji.

Najveći broj političkih stranaka danas je samo dekor u pozorištu u kome su odavno podeljene uloge. Jedan deo njih je u strahu od Vučićevih fioka, a neki drugi politiku doživljavaju kao posao iz fotelje, odakle se povremeno tvituje.

Nema nade. Zato danas svi ćute, i ponižena prosveta, zdravstvo, pravosuđe, svi intelektualci učaureni u svoje salone u kojima međusobno mudruju bez želje za akcijom. Studenti su bar nešto pokušali. Ali…

Politički ološ stavio je pod kontrolu sve medije. Nikada mediji nisu bili ovako poslušni i ponizni. Nemo posmatraju kako Vučić upravlja medijskom stvarnošću preko svojih mucavih i nepismenih urednika, spremnih da mu dotrče na zvižduk uzimajući enorman novac za spinovanje javnosti.

Advertisements

Vreme je da se stane na put ovoj lažnoj stvarnosti u kojoj žive građani Srbije. Da se prekine eutanazija jednog naroda koja im se događa neprimetno dok su uljuljkani lažnim poduhvatima i izmišljenim uspesima. Koji veruju da je svaka motika kojom je zemlju zagrebao Aleksandar Vučić postala fabrika s hiljadama zaposlenih ljudi. Koji veruju njemu da bolje žive dok otvaraju prazne frižidere i ispraćaju kolone mladih koji se iseljavaju. Zauvek.

Ima li kraja propadanju Srbije? Kada ćemo zaustaviti pad u ambis verujući da nas Domanovićev „VOĐA“ vodi u pravcu uspeha.

Nisam po ukusu intelektualaca u Srbiji. Ne vole me ni političari u Srbiji. Moja porodica progonjena je od svake vlasti jer nismo bili „poslušni“ i nismo ćutali o aferama.

Ali šta imam? Imam hrabrost! Hrabrost da uđem u borbu s najprljavijim i najgorim diktatorskim režimom u istoriji Srbije koju predvodi najveći politički manipulant Aleksandar Vučić.

Šta imam što Vučić nema?

Imam znanje, sposobnost da stvaram i zato danas predvodim najveću medijsku kompaniju na Balkanu.

Kako Dnevni Žurnal saznaje, postoji velika mogućnost da vlasnik KURIRA osnuje i svoju političku stranku!

KURIR / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: