SUDBINA OMLADINE! Devojka iz Srbije otišla da radi u Rumuniju pa poginula na radnom mestu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

NIŠ/PITEŠTI – Radnica iz Niša Irena Ilić (28), koja je poginula u nesreći u krugu fabrike „Leoni“ u rumunskom gradu Piteštiju, kada su teško povređene njene koleginice Aleksandra Ranđelović (28) i Branka Gligorijević (34), bila je u trećem mesecu trudnoće.

 

Kako su preneli rumunski mediji, Irena je stradala pred očima Marka Andreija, sa kojim je i ostala u drugom stanju.

– Za stolom su bile Aleksandra i Irena, dok je Branka Gligorijević bila malo dalje od njih. Aleksandra je bila okrenuta leđima vozaču, pa nije mogla da vidi da automobil nekontrolisano ide na njih. Na snimku se vidi kako Marko, koji je sedeo malo dalje od njih, posle nesreće pritrčava Ireni i pokušava da joj pomogne – navode rumunski mediji.

Marijana Jonita, trener koordinator u fabrici „Leoni“, izjavila je za Kurir da su kolege iz Srbije sa kojima su radili divni ljudi, kao i da joj je čast što je poznavala Irenu Ilić.

Advertisements

– Taj momak je hteo da impresionira neke devojke dok smo sedeli na ručku, tako je i izgubio kontrolu nad vozilom. Koliko znam, Irena je bila u trećem mesecu trudnoće, s tim smo bili upoznati – rekla nam je Marijana Jonita i dodala da je trebalo da se radnici „Leonija“ vrate u Srbiju.

Podsetimo, nesreća se dogodila kad je vozač BMW Andrei Kristijan Karamelea izgubio kontrolu i uleteo u trpezariju, gde su radnici doručkovali. Nakon nesreće je uhapšen, a na teret mu se stavlja ubistvo i nanošenje povreda iz nehata.

– On je u fabrici bio zaposlen dve godine. Kako je istraga do sada utvrdila, Karamelea je u četvrtak trebalo da radi drugu smenu, ali tog jutra je došao do kompanije da nešto ostavi kolegi – navodi se u rumunskim medijima.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: