STRAVIČNO BAHAĆENJE U SRBIJI! – Da li Vulin ima kuću na Dedinju od 6 miliona evra!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Postavljamo pitanje Vladi Republike Srbije da objasni građanima Srbije odakle ministru Aleksandru Vulinu novac za kupovinu imanja i kuće na ekskluzivnoj lokaciji na Dedinju?

 

Da li je to imanje i kuću ministar Vulin platio od svoje ministarske plate ili mu je neka od državnih banaka dala „povoljan kredit“? Teško da je ministar Vulin tu kuću i imanje mogao da priušti od ministarske plate a koliko znamo nijedna banka bilo državna bilo komercijalna mu nije dala kredit za kupovinu te kuće i imanja na Dedinju.

 

Postavlja se dakle pitanje odakle ministru Vulinu ogroman novac za tu kupovinu i zašto ta imovina nije prijavljena Agenciji za borbu protiv korupcije? Nadamo se da će Vlada Republike Srbije udostojiti građane Srbije suvislog odgovora a isto se tako nadamo da će nadležni organi Republike Srbije proveriti odakle ministru Vulinu ogromna novčana sredstva za kupovinu kuće i imanja na Dedinju.

Advertisements

 

Napomena: U svom intervjuu za list “Danas” ministar Vulin negirao je da ima vilu na Dedinju, kao i da je za svog života najverovatnije neće nikad ni imati, jer ga to ne zanima.

Novinari nekoliko redakcija ipak ostaju pri stavu da vila itekako ima aktivnost ali i vlasništvo pomenutog ministra, a vilu je navodno dobio u periodu dok je bio ministar za Kosovo i Metohiju. Cena u špekulacijama se uglavnom kreće oko 6 miliona evra.

 

Izvor: SrbijaDanas.net

Adaptacija/Dopuna: Dnevni Žurnal

Foto: Ilustracija Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: