STRAŠNO! Žena izbola maturanta nožem, teroriše i ostatak grada!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Marina Trajković (34) zvana Smrt iz sela Ćurkovice kod Surdulice izbola je preksinoć skakavcem Dejana Milenova (18), maturanta Tehničke škole, nakon kraće rasprave i tuče na šetalištu u centru ovog mesta.

 

U tuči je uz Marinu i Milenova učestvovao i njen brat Marjan zbog čijeg izbora muzike je svađa i počela. Inače, Marina i njen brat su sebi nadenuli nadimke “Smrt” kojima se hvale na društvenim mrežama.

 

Kako saznajemo, do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

– Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negde kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom. Kada je to videla, Marina je izvadila”skakavac” iz torbe i tri puta ubola maturanta u stomak.

Advertisements

 

Povređenom mladiću je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, a zatim je upućen u Klinički centar u Nišu. Marini je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena tužilaštvu.

 

Prema priči onih koji poznaju Trajkovićevu, ovo nije prvi incident koji je napravila.

 

Nezgodna osoba, konfliktna ličnost

– Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom preti. Pre nekoliko godina je preko društvenih mreža pretila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost , koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno sa njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju – kaže ova Surduličanka koja ne želi da joj se pominje ime.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: Facebook

 

Advertisements

error: