Modni kreator Kostić seksualno zlostavljao dečaka!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policija je u ponedeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje Kurir.

 

On je saslušan u ponedeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu.

Kako Kurir saznaje, Kostić je negirao optužbe protiv njega i rekao da ništa od navedenog nije tačno, kao i da je dečak insistirao da dođe kod njega u stan, da se vidi sa njim.

 

Kostić je dodao da ne zna zašto ga je kasnije optužio za seksualno uznemiravanje.

Podstim, kako je Kurir sinoć objavio, Kostića je prijavio 15-godišnji dečak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Advertisements

Žrtva je učesnik emisije “Neki novi klinci”. Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

 

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner sinoć tamo nije pronađen.

 

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

 

(Kurir.rs)

Advertisements

error: