STRAŠNO! – LASTA prevoznik otkazuje međunarodne linije, autobusi idu za SNS mitinge

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpska napredna stranka zloupotrebljava SP „Lasta“ rečeno je u intervjuu koji je objavio Apel 100. Naime, ovo saobraćajno preduzeće otkazuje redovne linije kako bi prevozilo naprednjake po Srbiji na Vučićeve mitinge.

 

Glasovi i lica su sakriveni, a Izborni štab Saše Jankovića garantuje za autentičnost svedočanstava ljudi koji su iz straha želeli da ostanu anonimni.

Vozač Laste kaže da se raspored vožnji stalno menja te da oni do poslednjeg trenutka ne znaju gde će voziti, kao i da se otkazuju redovni polasci. – Firma je oštećena time što se gase redovne linije i polasci na domaćem i međunarodnom saobraćaju. Ugašena je redovna linija za Đenovu. Prave se lažni izveštaji. Odnosno svi znamo da je to, da budem grub, prodato. I da, kako Lasta zatvori svoj polazak zbog nerentabilnosti, isti privatnik ili neki njihov partner, prijatelj, već ko, otvara tu istu liniju koju je Lasta ugasila- kaže vozač.
Radnica Laste kaže da su svi zaposleni morali da daju svoje podatke i potpis za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića kao i da je bilo pritisaka da se za njega glasa.

Advertisements

Ona kaže da nije želela da potpiše za Vučića ali da očekuje sankcije, te da će po novoj sistematizaciji biti izbrisana određena radna mesta.

– Nova sistematizacija se radi u poslednjih mesec dana krišom- kaže radnica koja je uvrena da je se to radi kako bi se kaznili radnici koji su odbili da se potpišu za Vučića.

Svi radnici koji su pristali da govore u ovom videu kažu da u firmi vlada veliki strah.

 

IZVOR: OPOZICIONAR / DANAS

Advertisements

error: