STRAŠNO! JELENA MILIĆ: Osiromašeni uranijum je dobar za zube!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milica Đurđević Stamenkovski iz „Zavetnika“ i Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS), juče su se oštro sukobile u jutarnjem programu TV „Hepi“ braneći svoje dijametralno suprotstavljene stavove po bukvalno svim pitanjima.

 

U studiju je sve prštalo, pa su voditelji u nekoliko navrata morali da smiruju i više nego rečite gošće, koje su se svađale i vezi sa bombardovanjem Srbije 1999. godine, dokazima o štetnosti osiromašenog uranijuma, aktuelnoj poziciji Alijanse, SPC i episkopima, njihovim saopštenjima o Kosovu i Metohiji… Strasti su se naročito uzburkale kada je Milićeva rekla da osiromašeni uranijum nije štetan, već veoma koristan za izbeljivanje zuba… Šokirana zavetnica odmah je postavila pitanje: „Ako uranijum nije štetan, zbog čega je jedina teritorija koju NATO nije bombardovao na KiM ona na kojoj se nalazi baza ’Bondstil’?!“

Advertisements

 

Milomir Marić je iskoristio priliku da pita Milićevu „da li je onda istina da pere zube osiromašenim uranijumom?“, na šta mu je ona odgovorila:

– Meni su, nažalost, svi zubi otpali od stresa, od proganjanja koje sam doživela u poslednjih nekoliko godina. Tako da imam implantate, nemam svoje zube – kazala je.

 

Situacija se zakuvala i kada je Milica Đurđević, nazivajući Milićevu NATO starletom, naglasila da Rusija nema razloga da ulaže u antinatovsku propagandu u Srbiji.

 

TELEGRAF / TANJUG

Advertisements

error: