STRAŠNO! Huligani u Kragujevcu prebili srpskog fudbalera

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Filip Kostić (26), fudbaler reprezentacije Srbije i nemačkog Hamburgera, i njegov brat teško su pretučeni u jednom kragujevačkom noćnom klubu kada ih je napala grupa huligana, saznaje Kurir.

 

Deblji kraj izvukao je Filipov brat (33), koji je teško povređen, a naš reprezentativac mu je spasao život jer mu je izvadio jezik iz usta kad je ovaj počeo da se guši.

 

Brutalno prebijen

Četvorica napadača uhapšena su posle incidenta, ali su nakon saslušanja pušteni.

Incident se dogodio u noći između 19. i 20. maja u klubu „Kafana van grada“.

 

– Filip Kostić je iz Nemačke došao u Srbiju na pripreme fudbalske reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Pre okupljanja naše selekcije otišao je do rodnog Kragujevca da poseti porodicu. Kobne večeri izašao je s rođenim bratom i bratom od strica u grad, pa su produžili u „Kafanu van grada“ – kaže naš izvor i dodaje:

Advertisements

 

– U diskoteku je iste večeri došla grupa mladića koja je poznata po nasilničkom ponašanju. Oni, između ostalog, rade i u obezbeđenju lokalnih klubova. Posle kraće rasprave napali su Filipa i njegovu braću.

 

Prema njegovim rečima, Filipovom bratu polomili su nos, a tukli su ga u dva navrata, u lokalu i ispred.

– Fudbalera su udarili nekoliko puta i nalupali mu šamare. Potom su svi izašli napolje. Odvojili su Filipa od braće kako im ne bi pomogao i pred njim ga brutalno pretukli. Potom su pobegli i ostavili mladića na zemlji. On je počeo da se guši, pa su mu Filip i njegov rođeni brat u poslednji čas izvadili jezik iz usta i spasli ga – kaže naš sagovornik.

 

Policiji nije trebalo dugo da identifikuje i privede huligane.

 

– Branili su se ćutanjem u sudu, a sudija ih je odmah pustio na slobodu iako je tužilac tražio pritvor – kaže naš sagovornik.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO:P. Arhiva

Advertisements

error: