STRAŠNO! Hrvat koji je prebio starca iz Srbije radi u policiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

M.Š. (42) iz Viškova, osumnjičen da je napao 70-godišnjeg Srbina Dobrivoja Arsića iz Viškova, zaposlen je pri hrvatskom ministarstvu unutrašnjih poslova i on će biti udaljen iz državne službe, saopštila je Policijska uprava primorsko-goranska. Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti uticaja na svedoke.

 

Osumnjičenom M.Š. je u u nedelju pred riječkim Županijskim sudom određen istražni zatvor od 30 dan zbog opasnosti uticaja na svedoke.

Advertisements

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su saopštili da je osumnjičeni 1. januara iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje preuzet u Ravnateljstvo civilne zaštite i dodaju da će biti udaljen iz službe u skadu sa Zakonom o državnim službenicima.

M.Š. je uhapšen u subotu rano ujutru na graničnom prelazu Rupa zbog sumnje da je pre nekoliko dana u Viškovu napao 70-godišnjeg Srbina.

Iz policije su saopštili da je posle završene istrage protiv osumnjičenog podneta krivična prijava za krivična dela pretnje i telesne povrede, počinjenih na osnovi nacionalne pripadnosti.

Advertisements

error: