STRAŠNO! Čovek ubio ženu jer je previše “visila na fejsbuku”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ivan Radovanović (35) provalio u kuću nevenčane supruge Jelene Grbić (38) i brutalno je ubio, za to vreme sinovi bili u drugoj sobi.

 

Ivan Radovanović (35) iz Kosjerića uhapšen je zbog sumnje da je zaklao nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (38), dok je troje dece spavalo. Nakon ubistva Ivan je pobegao i sakrio se u šupi komšije, gde je uhvaćen.

 

Stravičan zločin dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka u Jeleninoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Kosjeriću.

 

Piće posle zločina

– U trenutku ubistva u kući je bilo i troje dece, od kojih Jelena jedno ima s Ivanom. Deca su spavala. Njenog najstarijeg sina probudilo je zapomaganje majke. Video ju je na podu u lokvi krvi. Otrčao je do doma zdravlja, gde je zatražio pomoć. Kada su lekari stigli, Jelena je već bila mrtva, dok je ubica pobegao – priča naš izvor.

Ubica je uhapšen 15 sati posle zločina, a krio se u šupi u neposrednoj blizini mestu zločina.

 

– Upravo u trenutku kada se veća grupa policajaca spremala da krene u pretragu terena, jedan od komšija je primetio da ne može da otvori vrata šupe. Policajci su osumnjičenog ubrzo našli na tavanu. On je sve vreme gledao policajce koji su obavljali uviđaj – kaže naš izvor.

 

Inače, Ivan R. viđen je u noći između nedelje i ponedeljka oko ponoći u jednom restoranu u Kosjeriću, tražio je piće, ali ga konobari nisu poslužili.

Advertisements


Ivan je u Jeleninu kuću provalio u toku noći tako što je razbio staklo na ulaznim vratima, a onda provukao ruku i iznutra otključao vrata.

– Video sam Ivana pre nekoliko dana, bio je u blizini kuće, pretio je da će nekome je*ati majku, ali nisam shvatio kome. Čuo sam da joj je pretio i zamerao što mnogo koristi Fejsbuk – kaže jedan od komšija Grbićevih.

Komšije su juče prepričavale da je Ivan maltretirao i tukao Jelenu, naročito kad popije.

 

Zaljubljena u njega

– Jelenin prvi muž umro je pre nekoliko godina, a sahranjen je baš na današnji dan. Potom je bila sa još jednim čovekom, a onda počela da živi s Ivanom. Bila je zaljubljena u njega, a ljudi su joj govorili da ga ostavi zbog njegovog ponašanja – priča komšinica Živana Stefanović.

– Ništa se noćas nije čulo. Kada sam se probudio, čuo sam da je Jelena zaklana… Osta troje siročadi – kaže komšija Zdravko Stefanović.

 

IZVOR: Tanjug / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: