STRAŠNE LAŽI “BLIC-a”! Građani Srbije siluju maloletne migrante i nude im pare za seks!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako bi preživeli u Beogradu maloletni migranti pružaju seksualne usluge pedofilima za 200 dinara. Nesrećni azilanti su toliko preplašeni da ne žele javno da govore o tome.

 

Koliko god da je jeziva prostitucija dece među migrantima usred parka kod Glavne autobuske stanice još je grozomornija činjenica da ima pedofila koji kruže centrom grada i koriste nezavidnu poziciju migranata.

Maloletni azilanti toliko očajnički žele novac da prodaju svoje telo i muškarcima.

Jeziva iskustva dečaka među migrantima potvrdila je za “Blic” Jovana Vinčić, pedagoškinja Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila (CZPTA).

– Pored dečaka seksualne usluge muškarcima u Beogradu pružaju mladići od 17 do 20 godina, i to za sitne pare, za 200, 300, 500 ili 1. 000 dinara. Stariji migranti iz parka, koji znaju da se to dešava, čak su nam to pokazali jedno veče i kada smo prolazili videli smo kako novac ide iz ruke u ruku, kao prilikom prodaje droge – ističe Vinčić.

Advertisements

Kako je objasnila, CZPTA ima kolege i timove u parku, nedaleko i kancelariju, a od maloletnih migranata bez pratnje sa kojima rade u okviru ustanove u Vase Stajića ne mogu da dobiju odgovore na pitanja o takvoj vrsti ugroženosti.

Ove navode većina građana Srbije odbacuje sa velikim negativnim stavom uz opasku, da je sve monitrana laž koju je prvo započeo britanski medij Daily Mail, potom i Reuters, a onda su se nadovezali i prozapadni mediji. Sa kojim cijem pitanje je?

Zanimljivo je da te kritike stižu u trenutku kada prozapadne nevladine organizacije šire propagandu u kojoj Srbi loše čuvaju migrante iako dotični ovde imaju više nego što treba!

 

IZVOR: BLIC / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: