Strani diplomata drogiran divljao kolima po Beogradu, rušio sve živo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

U centru Beograda se danas oko 14 časova odigrala prava drama, nakon što se hamer diplomatskih tablica zakucao u semafor i trafiku na uglu Svetogorske i Palmotićeve ulice.

 

Vozač automobila je nakon udarca u trafiku nastavio Palmotićevom gde se ponovo zakucao u stambeni objekat broj 16. On je izašao iz vozila i pobegao u nepoznatom pravcu.

Očevici koji su se zatekli u neposrednoj plizini, kažu da je od Terazijskog tunela pa do Palmotićeve ulice Hamer diplomatskih tablica zakačio 20-ak vozila. Od prisutnih se može čuti da je verovatno bio pijan ili drogiran, međutim, zvanične potvrde o tome nema.

Advertisements

 

Radnica trafike koja je u trenutku udarca bila u objektu, kaže za Espreso.rs da je bilo strašno i da u prvom trenutku nije znala šta se dešava.

– Samo se zakucao u trafiku, ja nisam uopšte ni primetila da je iščupao ceo semafor. Poneo je kiosk pola metra sa sobom. Sve je počelo da pada, on je nakon trafike udario u još jedno mesto i na kraju se dole zakucao u zgradu – kaže radnica koja je želea da ostane anonimna i dodaje osim traume koju je preživela, nije značajno povređena.

 

– Sve je počelo da pada i da se lomi, ali me u glavu ništa nije udarilo, samo u rame.

 

ESPRESO.RS

 

Advertisements

error: