STIŽU NOVE KRIVIČNE PRIJAVE – Mirković pokreće tužbe zbog kršenja Ustava Srbije

Podeli vest sa drugima!
  • 69
    Shares

Advertisements

Političar i kandidat za gradonačelnika Beograda Saša Mirković izjavio je danas da će pokrenuti nove tužbe i prijave zbog kršenja Ustava Republike Srbije i remećenje zakonodavnog sistema.

 

Kao i ranijih nedelja na njegovoj glavnoj “meti” pronašao se gradonačelnik Zaječara Boško Ničić za kojeg Mirković smatra da je glavni protogonista i organizator njegovog političkog, bezbednosnog i poslovnog progona. 

Situacija se dodatno zakomplikovala onog trenutka kada je Mirković izjavio javno za medije da je gradonačelnik ni manje ni više nego organizator bombaškog napada na njegovu kuću. Ničića su u Mirkovićevim izjavama sledili epiteti kao: Trgovac organa, muljator, jajara ali i politikant (preletač).

 

Ničić se zbog ovih optužbi slabo obraćao javnosti uz jedinu konstatacjiu: Napada me onaj ko je prao pare na dečijim paketićima.

 

Upravo ovaj “slučaj” sa paketićima glavni je razlog zbog čega Mirkovića progone uz dodatne optužbe. Ipak kako smo i ranije pisali istraga i ceo slučaj došli su u ćorsokak, pa ishod može biti samo oslobađajući po Mirkovića.

Advertisements

 

Mirković je i dalje u kućnom pritvoru u Zaječaru i nije u mogućnosti da se slobodno kreće po Srbiji, prema određenim saznanjima on je dužan da se javlja lokalnim institucijama svakoga dana u određeno vreme. Pasoš mu je takođe oduzet bez detaljnijih obrazloženja. 

Evo objave Mirkovića:

Sutra idu nove prijave zbog krsenja Ustava i Zakona od strane sudija! Pa ce valjda neko da ispita sta se tu sve desava i…

Posted by Sasa Mirkovic on Monday, December 4, 2017

 

Izvor / Tekst: Dnevni Žurnal – Mile Rončević – Foto: Tanjug

 

Advertisements