Stepanović: Naši fudbaleri igraju kao babe, malo ko ih i gleda

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iskusni fudbalski stručnjak, Dragoslav Stepanović, blago rečeno nije zadovoljan onim što je prikazala reprezentacija Srbije u prijateljskom duelu sa Paragvajem.

 

Prema njegovim rečima nacionalnom timu nedostaje energija, a deluje i kao da se igrači na terenu ne razumeju.

– Treba nam energija! To i dalje ne vidim u reprezentaciji Srbije. Igra nam nije tečna, lopta ne ide, ima mnogo osnovnih grešaka, što nije dobro. Videlo se to u utakmicama protiv Portugalije i Luksemburga, a protiv Paragvaja je samo potvrđeno. U Kruševcu smo od Srbije videli jedno veliko ništa. Naši igrači na terenu kao da se ne razumeju, a čini mi se da im ni motivacija nije kako treba. Kao da ne igraju za Srbiju, za svoju zemlju! Samo je Radomir Antić uspeo da probudi patriotski duh kod naših fudbalera. Narod je to prepoznao i navijao za reprezentaciju. Sad izgleda kao da nam je svima svejedno, i narodu i fudbalerima. A to nije dobro, rekao je Stepanović za Kurir.

Advertisements

 

Problem je i što reprezentacija deluje neuigrano.

– Iznenadilo me je što novi selektor isprobava neke igrače koji su kod bivšeg selektora bili rezerve. Pa šta će ti? Uigravaj, uvežbavaj i treniraj igrače s kojima treba da napadneš Ligu nacija, jer nam je to jedina šansa da se domognemo Evropskog prvenstva. A nemamo mnogo vremena. Dok lupiš dlanom od dlan, eto marta i najvažnijih utakmica. A mi, izgleda mi, delujemo nespremno i neuigrano, zaključio je Stepanović.

 

Espreso /Dnevni Žurnal

Foto: MaxbetSport

Advertisements

error: