STEPANOVIĆ: Kakvih 100 miliona Sergej vredi jedan milion

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Suština problema Trebalo je da pobedimo Rumuniju 5:0. Gde je pomoć za Mitra u napadu, on je klasa za ovakve rivale, ali prosto ne može sve sam, u centar gađa Dragoslav Stepanović.

 

Srbija ima sedam miliona selektora, glasila je nedavna izjava Mladena Krstajića. Jedan odlučuje, a svi imaju pravo na svoje mišljenje. A stav apsolutne većine jeste da je Aleksandru Prijoviću mesto na terenu!

Posle meča u Bukureštu svi smo se pitali samo jedno – zašto napadač PAOK nije ušao u igru, ako ništa pre, onda bar u poslednjih 10-15 minuta? Apsolutna dominacija Srbije protiv Rumunije bila je i dok smo igrali 11 na 11, a tek posle isključenja… Sve to nije dovelo da toga da sjajni napadač odigra bar neki minut.

 

– Trebalo je da bude 5:0 za nas – počeo je priču Dragoslav Stepanović za Kurir.

Legendarni trener imao je i jedan krajnje dobronameran savet za selektora.

– Stalno menja tim, stalno novi igrači, i dalje će da bude tako… Pa, valjda bi trebalo da bude cilj da se pronađu što bolji igrači. Da onda imamo nekoga uz Mitrovića u ofanzivi. Nemojte tu da zaboravimo i Luku Jovića, već sam mnogo puta pričao o njegovom potencijalu i kvalitetu.

Advertisements

 

Mitrović igra u životnoj formi, ali opet ne može on sve sam u napadu.

– Fali nam iza Mitrovića igrač koji bi mogao da ga hrane, ne on može sve sam! Sa ovih pet-šest lopti učinio je maksimum, ali na njega treba da se odigra 20-30 lopti. Odbijaju se od njega kao mala deca. Za ovaj nivo protivnika, Mitar je klasa.

Umesto Prijovića ili Kostića, na terenu smo videli Milinković-Savića…

– Ne znam zašto nije igrao Kostić ni na jednom meču. Jedino ako nije umoran ili povređen, jer ovde igra svaku utakmicu i to na vrhunskom nivou.

 

Sergej Milinković-Savić nikako da proigra.

– Kakvih 100 miliona što je pričao onaj predsednik Lacija?! Pa, ko će da plati 100 miliona za igrača koji tri puta dođe do lopte na terenu. Gledao sam ga ovde na utakmici Ajntraht – Lacio, tu je pet puta došao do lopte. To što sam video ne vredi ni milion evra, a kamoli te astronomske sume. Baš sam išao na Jutjub da vidim i njegove dobre poteze, sve je to tamo lepo upakovano, jedan sa jedne utakmice, pa drugi sa druge, i onda bih i ja pomislio da vredi sto miliona.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: