STEFANOVIĆ UŽIVO: Teroristi pokušali ubiti Vučića u Moskvi

Podeli vest sa drugima!
  • 2.7K
    Shares

BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u kontaktu je sa ruskim službama bezbednosti povodom hapšenja terorista koji su nameravali da napadnu učesnike šetnje “Besmrtni puk”, među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas ministar unutaršnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

Stefanović je, povodom informacija iz Moskve da su ruske službe sprečile teroristički napad na kolonu u maršu “Besmrtni puk”, rekao da očekuje da im ruske kolege dostave više informacija povodom tog slučaja, “posebno imajući u vidu činjenicu da je naš predsednik bio na čelu kolone, zajedno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”.

 

“Ujedno želim da pohvalim kolege iz ruskih bezbednosnih službi koji su pokazali izuzetnu profesionalnost i koji su odličnom reakcijom sprečili tragične posledice. Ovo je još jedan pokazatelj da teororizam predstavlja najveću bezbednosnu pretnju u svetu i zato će naša policija nastaviti da sarađuje sa ruskim, ali i svim drugim službama, kako bi adekvatno odgovorili na terorističke pretnje i potencijalne napade” zaključio je Stefanović.

 

Tanjug / FOTO: F. Krajinović