STEFANOVIĆ UŽIVO: Teroristi pokušali ubiti Vučića u Moskvi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u kontaktu je sa ruskim službama bezbednosti povodom hapšenja terorista koji su nameravali da napadnu učesnike šetnje “Besmrtni puk”, među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas ministar unutaršnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

Stefanović je, povodom informacija iz Moskve da su ruske službe sprečile teroristički napad na kolonu u maršu “Besmrtni puk”, rekao da očekuje da im ruske kolege dostave više informacija povodom tog slučaja, “posebno imajući u vidu činjenicu da je naš predsednik bio na čelu kolone, zajedno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”.

Advertisements

 

“Ujedno želim da pohvalim kolege iz ruskih bezbednosnih službi koji su pokazali izuzetnu profesionalnost i koji su odličnom reakcijom sprečili tragične posledice. Ovo je još jedan pokazatelj da teororizam predstavlja najveću bezbednosnu pretnju u svetu i zato će naša policija nastaviti da sarađuje sa ruskim, ali i svim drugim službama, kako bi adekvatno odgovorili na terorističke pretnje i potencijalne napade” zaključio je Stefanović.

 

Tanjug / FOTO: F. Krajinović

Advertisements

error: