STEFANOVIĆ: U Srbiji kriminala gotovo i da nema

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da Srbija beleži sve veći pad stope ozbiljnog kriminala u Srbiji gde je vidljivo takođe da pomaže i asistencija američkog biroa FBI.

 

On je napomenuo da Srbija važi za mirnu i bezbednu državu u kojoj se retko događaju nasumična krivična dela već je najveći stepen krivičnih dela baziran na međusobno obračunavanje mafije koja postoji u celom  svetu.

 

Ministar negira da policija primećuje povećan broj ubistava i samoubistava uz napomenu da je najviše ubistava u Srbiji bilo tokom 90ih ali i nakon 5. oktobra pa sve do policijske akcije Sablja kada je ubijen premijer Zoran Đinđić.

Advertisements

 

Stefanović napominje da se danas hapse i oni koji prete preko društvenih mreža ali i oni koji imaju političke ili policijske funkcije, zaštićenih nema a sudovi mogu slobodno da donose presude.

Naša slaba tačka nije policija već su to sudovi. Naši  momci i devojke iz MUP-a odlično rade svoj posao. Ne može niko da mi kaže da imamo ozbiljan problem sa kriminalom. Onog organizovanog gotovo i da nema. Sve ih sasečemo u korenu oni i ne stignu da se ravziju – ističe ministar.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: