STEFANOVIĆ: Tajkune zanima samo interes i novac a Vučić brine za decu i narod!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je govoreći o izborima u Beogradu, da opozicija datum izbora pokušava da nametne kao glavu temu, umesto da predstavi program.

 

– Opozicija o izborima u Beogradu govori po ceo dan. Zanimljivo je da imamo dva ključna kandidata koji su bili predsednici Gradskog odbora DS, a sada su kao fol protivkandidati. To su isti kandidati, iz istog DS čiji je Đilas bio i predsednik. Oni brinu ne o građanima i Beogradu, nego o sebi. Već su bili na tim pozicijama i upravljali gradom. Opozicija pokušava lažne teme, da nametnu vlasti kao glavnu temu. Mi smo spremni za izbore kada god budu. Nije bitan datum nego šta je njihov program – rekao je Stefanović.

Stefanović je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink podsetio da je Đilasova vlast ostavila dug od 1,2 milijarde evra, dok se promet njegovih privatnih firmi u istom periodu značajno povećao.
– Imali smo i lažnu priču o dugu grada. Danas je to za 500 milione manje, to je dramatično manji dug –istakao je Stefanović i izrazio bojazan jer tajkunu žele da se vrate na vlast.

Advertisements

Dolazi do ponovnog povampirenja tajkuna na političkoj sceni, rekao je Stefanović, koji smatra da se tajkuni nadaju da će se vratiti i upravljati našim životima, te da očekuje da građani to neće dozvoliti, ali da on mora da ih upozori.

– Njih interesuje samo novac – zaključio je Stefanović i dodao da se nada na nećemo doći u situaciju da tajkuni ponovo upravljaju Srbijom jer smo već videli kako je to izgledalo.
Govoreći o spregama tajkuna i politike, on je naveo da se vidi da su jedni vezani za zapad, a drugi isljučivo za istok, istakavši da je za razliku od njih Aleksandru Vučiću prioritet samo Srbija.

IZVOR: Informer

Advertisements

error: