STEFANOVIĆ (NEKI MINISTAR): Imam energije da razvijam Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Nema sklanjanja od teškog rada, narod od nas to očekuje – rekao je Stefanović.

 

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da su predstavnici liste “Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd” spremni da neumorno rade rade kako bi život na celoj teritoriji Beograda bio jednako kvalitetan.

 

– Ovaj tim ima dovoljno energije, strpljenja i snage da dođe među svoje građane, da obiđe svaki deo svake opštine u Beogradu i da razgovara o problemima koji su tu od pre 30 godina, neki od pre pet godina, ali svakako problemi koji moraju da se rešavaju danas – rekao je Stefanović građanima Voždovca navodi se u saopštenju.

Advertisements

 

On je istakao da rešavanje komunalnih pitanja nije jedini posao lokalne samouprave i da opštinska vlast mora da bude sveobuhvatna.

– Trudili smo se da uključimo i mlade i penzionere u društveni život, jer nije samo stvar u tome koliko dana u životu prođe, već kako izgledaju ti dani, i tome opština mora da se posveti – naveo je Stefanović.

 

On je podvukao važnost realizacije velikih projekata poput Beograda na vodi i izgradnje metroa, ali i naglasio da je za takvu vrstu projekata naophodna vlast koja je jedinstvena i koja “ne razmišlja o svom džepu, već o tome kako da nešto uradi za svoj narod”.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: