STEFANOVIĆ: Na kraju će ispasti da nisam završio ni srednju školu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Nebojša Stefanović je rekao istinu kada je naveo da su predavanja Megatrend univerziteta držana i u Centru ‘Sava'”, izjavio je Ištvan Kaić, koji navodi da je bio Stefanovićev kolega.

 

U reagovanju na tvrdnje opozicionog bloka Savez za Srbiju da Stefanovićeva tvrdnja da je u “Sava centru sticao svoje akademsko obrazovanje, spadaju u domen materija za humoristički serijal ‘Top lista nadrealista'”, Kaić je naveo da je Stefanović rekao istinu.

U pisanoj izjavi koju je preneo Tanjug, Kaić je naveo da se nastava u okviru Megatrend univerziteta održavala na više lokacija u gradu, jer univerzitet u to vreme nije imao svoju zgradu.

 

“Kao kolega ministra Stefanovića i bivši student Fakulteta za poslovne studije Megatrend univerziteta, smer kompjuterski inženjering, na kojem sam diplomirao, pored Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, želim da potvrdim činjenicu koju je izneo ministar”, naglasio je Kaić, koga je Tanjug predstavio i kao “analitičara medija”.

Kaić navodi da su se nastava, kao i ispiti, prve dve godine dok je studirao na ovom fakultetu u periodu od 2004. do 2008. godine, održavani na nekoliko lokacija u Beogradu, kojima je tada raspolagao ili ih je zakupljivao Megatrend univerzitet.

Advertisements

 

To su, prema njegovim rečima, bile prostorije nekadašnje Više poslovne škole u Ulici kralja Petra, dva lokaliteta u Makedonskoj ulici, jedan na Obilićevom vencu, zatim dvorana Doma sindikata, dvorana “Sava centra”, kao i nakon toga zgrada u Bulevaru umetnosti na Novom Beogradu

Razlog za ovakvu raštrkanost, objašnjava, bila je izgradnja glavne zgrade Megatrend univerziteta u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, koja je osposobljena za rad tek krajem pomenutog perioda.

 

“Kao samo jedan od više desetina hiljada studenata koji mogu da posvedoče o ovoj činjenici, žao mi je što ponovo osećam gnusnoću zbog toga što se, i posle pet godina, na ovakav primitivan način nastavlja medijska kampanja diskreditacije pre svega svih njegovih studenata, a zatim i samog Megatrend univerziteta”, naglasio je Kaić.

 

Sam Stefanović nema nameru da dokazuje svoju stručnu spremu a u šali je rekao da će na kraju ispasti, ukoliko je po opoziciji, da ni srednju školu nije završio.

 

Alo / Mondo

Advertisements

error: