STEFANOVIĆ: Hapsićemo sve lopove ako treba i ministre!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U akciji hapšenja korumpiranih funkcionera priveden je predsednik opštine Požega, kao i visokopozicionirani funkcioner Ministarstva rada. Ovo je, kako tvrde izvori Srpskog telegrafa, početak akcije čišćenja države od korumpiranih funkcionera, o čemu je Srpski telegraf već pisao.

 

– Nema tolerancije za one koji su zloupotrebili funkcije i pozicije da se na grbači naroda obogate. Svi oni koji su muljali sa javnim nabavkama, tenedrima, nameštali poslove, uzimali provizije biće procesuirani. Policija i nadležni organi već mesecima istražuju, a prema rezultatima dosadašnje istrage, došlo je vreme da za prljave poslove odgovara jedan ministar. Pored toga više nego dovoljno dokaza o korupciji, nameštanju poslova ima i u slučaju jednog poznatog biznismena, preciznije tajkuna, kao i jednog od lidera opozicije – navodi izvor Srpskog telegrafa koji nije želeo da otkrije više detalja.

 

Prema rečima našeg sagovornika, obračun sa korupcijom neće se zaustaviti na lokalnim funkcionerima, te da je privođenje čelnika Požege  samo potvrda da se nikome neće gledati kroz prste.

Stefanović je takođe najavio da neće biti zaštićenih bez obzira da li je neko ministar ili državnik.

Advertisements

 

Ko se pozove na mene, oterajte ga u majčinu

Predsednik Srbije u više navrata isticao je odlučnost države da se obračuna sa korupcijom. Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS uputio je vrlo jasno poruke: Ima i visokih funkcionera stranke koji idu kod direktora javnih preduzeća i govore o tome kako bi mogle da se dese promene u Vladi, a da će oni meni lično doneti nekakve pare, a onda ću im, navodno, obezbediti da budu ministar odbrane ili nekih drugih resora. Jedva čekam. Takvi će braniti rešetke u zatvoru, a neće biti ministri odbrane* Kada god se neko pozove na mene i traži bilo šta, kao da je to za potrebe SNS ili za mene, kao predsednika stranke, slobodno ga oterajte u majčinu.

 

Autor Vesti: Republika.rs

Advertisements

error: