STEFANOVIĆ DOBIO NALOG: Do kraja godine uhapsiti 20 UTICAJNIH SRBA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Po raznim informacijama koje ovih dana kruže u medijskim i političkim krugovima, ministar policije Nebojša Stefanović dobio je nalog od strane Vučića i “nevidljivog komandnog lanca” u MUP-u da se do kraja ove godine uhapsi još 20-ak uticajnih Srba.

 

Šta konkretno ovo znači? 

Ministar je dobio nalog da određene osobe iz političkog, medijskog ali i biznis miljea moraju da budu lišeni slobode u sklopu propagande i lažne borbe protiv mafije i korupcije. Nije isključivo da se udari i na neposlušne ljude u sportskom savezu Srbije što bi se lažno predstavilo kao borba protiv fudbalske mafije. 

TERZIĆ ZA SADA BEZBEDAN OD HAPŠENJA

Fudbalska mafija postoji, ali hapsiće se oni neposlušni a ne pravi kriminalci i mafijaši.

Izvori iz policije su vrlo nejasni i ćutljivi. To znači samo jedno, a to je da naređenje ne stiže od strane regularnih organa unutar MUP-a već da se odluke donose od strane nekolicine moćnika u senci van MUP-a.  Da je među njima i predsednik Vučić više je nego jasno. Ipak on je odabrao pasivno ponašanje. Ne želi direktno da se meša u ove sukobe, ali će ova hapšenja da koristi za skupljanje poena u medijima.

Advertisements

 

AMERIČKA AMBASADA ZNA SVE

Američka ambasada u Beogradu je po svemu sudeći dobro upoznata sa svime što će se  u narednom periodu dešavati. Nije poznato da li spisak za hapšenje još postoji i da li je taj spisak u rukama Amerikanaca. Izgleda da je odgovor potvrdan.

AMERIČKI AMBASADOR ZNA KO ĆE BITI HAPŠEN!?

Po određenim saznanjima američke ambasade do kojih smo i mi došli, nekoliko persona od uhapšenih će zapravo i dobiti zatvorske kazne i presude jer dokaza za njihovo kriminalno delovanje ima više nego dovoljno. Ko su te osobe zvanično se ne zna, ili je do takvih informacija nemoguće doći. Za sada.

U šta će se ova hapšenja pretvoriti ne zna se. Zašto se ona konkretno sprovode ni to za sada nije jasno. Pokušaćemo kao i mnogi uticajniji ljudi da sačekamo da se neke stvari dese, a onda ćemo gledajući unazad sklopiti sve kockice. Do tada će za neke biti kasno.

 

Izvor: Dnevni Žurnal – Mile Rončević

Advertisements

error: