STANJE JE TEŠKO! Nastradali pevač i dalje u komi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U saobraćajnoj nesreći nedaleko od Pećinaca jutros teško povređen pevač Darko Lazić. Iako ima višestruke prelome njegovo stanje stabilizovano. Lekari nisu želeli da daju nikakve prognoze.

 

Darko Lazić teško je povređen kada je danas u 8.45 kabrioletom BMV Z4, iz zasada nepoznatog razloga, sleteo s lokalnog puta nedaleko od Pećinaca, u momentu dok se kretao prema kući svojih roditelja u Brestaču. Tom prilikom zadobio je višestruke prelome i hitno je prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun. Kako saznajemo, polomljeni su mu jagodica i nekoliko rebara, pukla mu je butna kost i ima hematom na glavi.

 

Lekari su, prema informacijama koje smo dobili iz zemunske bolnice, hteli odmah da ga operišu, ali su od toga odustali zbog mogućih komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sumnjalo se i na unutrašnje krvarenje, zbog čega su ga intubirali. Inače, još se ne zna kada će biti operisan.

 

– Lazićevo stanje sada je stabilizovano, ima politraumu i više povreda na različitim mestima. – Sazvan je konzilujum, pa ćemo ići korak po korak, da vidimo šta će biti – kazali su nam danas po podne lekari KBC Zemun.

 

Ipak, na pitanje da li će pevač imati trajne posledice zbog ove nesreće, doktori nisu želeli da daju prognoze.

Advertisements

– Ne bismo još pričali o tome, bitno je da smo uspeli da ga stabilizujemo, o tom potom – kažu u KBC Zemun.

Prema prvim informacijama, Lazićev automobil se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu. Teško povređenog pevača, koji je bio sam u vozilu, vatrogasci su jedva izvukli iz automobila, a navodno nije bio vezan sigurnosnim pojasem. Istraga će pokazati kako je došlo do nesreće, kojom brzinom je pevač vozio, kao i da li je eventualno bio pod dejstvom alkohola. Navodno, nekoliko sati pre nego što je sleteo s puta, pevač je bio na slavlju u jednom restoranu u Brestaču, odakle je na svom instagram-profilu objavio i kratak snimak.

 

U KBC Zemun, nedugo pošto je Lazić dovezen, stigli su njegovi otac Milan, majka Dragana, mlađi brat Dragan, verenica Marina Gagić, ali i njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević, s kojom ima maloletnu ćerku Lorenu. Odmah je došao i njegov vozač i telohranitelj Miljan Vračević, koji je novinarima saopštio da je pevač zadobio teške povrede, ali da ne zna odakle je Lazić dolazio. O tome šta se dogodilo, kako je rekao, saznao je od Darkovog oca, koji ga je pozvao čim su ga obavestili o nesreći. U bolnicu su došli i Darkovi prijatelji, kako bi za njega, ukoliko bude bilo potrebe, dali krv.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: