ŠTA SE DEŠAVA!? Vučiću sastanke otkazali Amerikanci, Rusi, Merkelova i Soroš!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dešava se nešto vrlo neobično. Iz diplomatskih krugova nam već danima stižu informacije kako Vučiću svi redom lupaju vrata pred nosom i to u trenutku kada se rešava pitanje oko Kosova.

 

Pre nepunih nedelju dana Angela Merkel nemačka kancelarka otkazala je sastanak sa Vučićem, a obrazloženja konkretno nije bilo. Istog dana otkazan je i unapred ugovoren sastanak sa biznismenom Džordžom Sorošem, a i sam Vučić je tada medijima poručio da mu nije jasno zašto su obe strane na isti dan otkazale viđenje.

 

Nekoliko dana kasnije sastanak su otkazali i Amerikanci tačnije ljudi od poverenja američkog potpredsednika Pensa, a kao povod nije navedeno ništa. Vučić se u tim momentima već nalazio u Njujorku a kako je bio ljut i iznenađen otkazom sastanka, Vučić je preko noći zatražio sastanak sa Generalnim sekretarom UN-a Guterešom, taj sastanak mu je i omogućen ali su zvaničnici UN-a bili vrlo hladni.

Advertisements

 

Ove navode potvrdio je i nekadašnji predstavnik UN-a Vuk Jeremić.

 

Dalje, ruski kolega Dmitrij Rogozin takođe je otkazao posetu Srbiji ali ovog puta bio je i povod jasnan: Obaveze zbog predsedničkih izbora u Rusiji.

Čudno je što se sve ovo dešava u trenutku kada se kosovsko pitanje rešava!

 

IZVOR: DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: