ŠTA PRIČAŠ TI!? – SINIŠA MALI: Komunalni policajci su PONOS našeg grada Beograda!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je zadovoljan rezultatima rada Komunalne policije u 2016. godini i pohvalio njihov rad.

 

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, danas je predstavljen godišnji izveštaj rada Komunalne policije, a tom skupu prisustvovali su i Mali i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić, koji su pohvalili njihov rad i izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima u 2016. godini.

Mali je rekao da je važno da su zaposleni u tom sekretarijatu na raspolaganju građanima i da zajedno sa njima ovaj grad čine boljim i lepšim.

“Moja želja je da svake godine bude manji broj prekršajnih naloga i incidenata jer bi to značilo da se građani ponašaju u skladu sa normama i zakonima. Mi se trudimo da budemo na usluzi građanima i da povećavamo broj ispostava kako bi pripadnici Komunalne policije mogli brže da reaguju. Važno je da građani u svom komšiluku imaju komunalnog policajca, a sledeća ispostava biće otvorena na Adi Ciganliji”, rekao je Mali.

Advertisements

Kako se navodi u saopštenju, gradonačelnik Beograda je dodao da je za Komunalnu policiju nabavljeno 13 novih vozila kao i tehnička oprema, a da će biti organizovana i dodatna obuka i usaršavanje njenih pripadnika.

Načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić rekla je da će za sve zaposlene u Komunalnoj policiji koji su od prijema u radni odnos do danas stekli neko više obrazovanje, ono biti priznato novom sistematizacijom.

Sandra Pantelić je dodala da će u narednih deset dana biti organizovana prva obuka za sprečavanje diskriminacije pripadnika LGBT populacije.

U godišnjem izveštaju rada Komunalne policije rečeno je i da je najviše prekršajnih naloga bilo za vožnju bez vozne isprave i parkiranje.

 

IZVOR: N1 SRBIJA

Advertisements

error: