ŠTA MI OVO PLAĆAMO!? Vučić pravi “selfije” sa svetskim liderima u Parizu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je danas u Jelisejskoj palati bio na svečanom ručku koji je francuski predsednik Emanuel Makron priredio za šefove država i vlada, učesnike konferencije o klimi u Parizu, snimio je na tom mestu i svoj prvi – predsednički selfi.

 

Vučić, koji je, inače, jedini predsednik iz zemalja Zapadnog Balkana kojeg je Makron pozvao i na svečani ručak i na samit o klimi, imao je priliku da u Jelisejskoj palati razgovara i sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom i bugarskim predsednikom Rumenom Radevim, te je na tviteru objavio selfije sa ovim političarima.

Advertisements

 

I dok je austrijski kancelar autor selfija sa srpskim predsednikom, Vučić se pobrinuo da ovekoveči susret sa Radevim i to je njegov prvi selfi otkako je predsednik Srbije.

 

Poznato je da Vučić dugo nije koristio smartfon, i da i sada veoma retko pravi selfije, pa je ovaj, prvi predsednički, svakako zanimljiv.

Posle svečanog ručka, predsednik Srbije je svoju selfi veštinu isprobao i na obali Sene, u društvu Ksavijera Betela, predsednika vlade Luksemburga, dok se u pozadini vidi Ajfelov toranj.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: