SRPSKI TELEGRAF: Napadaju Vučićevog sina, hoće da ubiju Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prenosimo deo teksta Srpskog Telegrafa koji je počeo neviđeno da spinuje o “društvu” Danila Vučića, govoreći kako je u pitanju nekakav specijalni rat i pokušaj “ubijanja” Vučića. Pogledajte tekst:

 

Nemojte tražiti slike mog najstarijeg sina Danila, ne napadajte njega, imam ja svoje slike mnogo gore da vam pokažem…

Ovako je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na prljavu političku kampanju koja se već dva dana vodi protiv njega. On je, odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu, one koji pokušavaju da ga ruše udarajući mu na članove porodice nazvao bednicima.

– Bednici koji misle da treba nečiju decu da napadaju da bi nekoga pobedili više neće moći tako – naveo je predsednik.

 

PROVIDNA IZMIŠLJOTINA
Podsetimo, nakon što je slika Danila Vučića uz prateći tekst plasirana sinhronizovano na društvenim mrežama i pojedinim portalima u Srbiji i albanskim medijima na Kosovu (pogledajte tekst sa strane u kom objašnjavamo ko stoji iza toga), počele su koordinirano da se šire izmišljotine da je najstariji predsednikov sin na utakmici Srbija-Kostarika bio u društvu osuđivanih osoba i kriminalaca koji su u ekipi navijača FK Partizan.

Advertisements

 

Celu priču, iako providnu poput one o navodnoj otmici novinara iz Bele Crkve, nastavili su da šire i na njoj da insistiraju Vučićevi politički protivnici.

 

– Nikome moj sin nije ništa ukrao niti nažao učinio. Za razliku od onih čija jedna porodica ima 100 miliona evra bogatstva. Kriv je što je platio kartu u ekonomskoj klasi, za razliku od tih lopuža, koje idu biznis klasom do Njujorka i kartu plaćaju 5.000 evra. Nemojte njegove slike da tražite, imam ja svoje slike mnogo gore da vam pokažem… Ali oni ne znaju šta će jer sam im oduzeo mogućnost da kradu, jer dovodim fabrike, jer radim šest puta više nego moji prethodnici – poručio je Vučić.

 

PITANJE ZA NOVINARE SRPSKOG TELEGRAFA

Postavlja se pitanje šta je ovde izmišljotina? Da je Danilo Vučić bio u društvu pomenutih osoba, bio je. Fotografije svedoče tome. BIA ima obavezu da čuva predsednikovu porodicu i sigurno da ne bi trebali da dozvole da sumnjive osobe sa kriminalnim dosijeom budu u blizini sina predsednika države.

 

Da li je laž da su pomenute osobe osuđivane za najteža krivična dela? Nije. Dakle šta je ovde laž? I kako je to objavljivanje fotografija Danila Vučića napad na Srbiju!?

 

 

AUTOR TEKSTA: Republika.rs / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: