SRPSKI TELEGRAF: CIA će za par meseci ubiti Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vašington je srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću isporučio ultimatum s porukom da ima rok od tri meseca da reši pitanje Kosova onako kako je na Zapadu zacrtano. U suprotnom, CIA je spremna da krene u nemilosrdnu akciju rušenja vlasti u Srbiji, a Vučić i njemu bliski ljudi naći će se na meti brutalnog političko-medijskog udara.

 

Kako je diplomatskim kanalima preneto predsedniku Srbije, rok da se ispuni zahtev neće biti produžavan. Na udaru će se, uz njega, prvi naći ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, kao i direktor BIA Bratislav Gašić. Upravo kao najavu ovakve odmazde, proteklih dana mogli smo da slušamo pretnje zapadnih zvaničnika i oficira (sadašnjih i bivših), poput Pompea, Skaparotija (pogledajte bočni tekst), Ešdauna…

Advertisements

 

– Amerikancima i njihovim saveznicima po pitanju Kosova ne ide sve onako kako su zamislili. Sve se, bar kako oni vide, otrglo kontroli, Srbija i Vučić ne pokazuju ni najmanju nameru da popuste i dozvole Kosovu stolicu u UN, dok uporedo jača podrška koju naša zemlja dobija na međunarodnom planu, pre svega od Rusije i Kine – objašnjava dobro upućeni sagovornik Srpskog telegrafa i dodaje da su zbog toga u Vašingtonu sve nervozniji.

 

Perišić: Mete koje su izabrali znak su da CIA kreće na odbrambeno-bezbednosni sistem

 

IZVOR: Srpski Telegraf / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: