SRPSKI POSLANIK: Vučiću završićeš kao Đinđić!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Narodni poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srba sa KiM “Otadžbina” Slaviša Ristić uputio je danas jezive pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ukoliko potpiše mirovni sporazum sa Prištinom!

 

Ristić je napisao pismo koje je uputio predsedniku Ruske Federecije Vladimiru Putinu u kome je između ostalog naveo i sledeće:

 

– Tragična sudbina pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića jasno upozorava Aleksandra Vučića šta se dešava sa onima koji ne ispune obećanje!

Advertisements

Ristić u pismu podseća da su se Srbi tokom istorije “ruskim vladarima žalili na brojne srpske neprijatelje” i dodaje da to prvi put sada moraju da čine zbog srpskih vlasti.

 

On priznaje da bi “misija Putina kod aktuelnih vlasti u Beogradu bila delikatna”, ali ga ipak poziva da im objasni da nikakve evro-integracije ne mogu da kompenzuju gubitak teritorije i da ne podrži takvo rešenje.

 

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić iz Zubinog Potoka u februaru je jednoglasno izabran za predsednika Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije “Otadžbina”.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Advertisements

error: