SRPSKI FUDBALERI: Možemo da pobedimo Nemačku

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Selektor Goran Đorović i kapiten Andrija Živković istakli su da je težak poraz arhiviran i da su sve snage usmeren na duel drugog kola sa Nemačkom koji je na programu u četvrtak od 21 čas.

 

– Nikome nije prijao poraz od Austrije, ali verujem u ove momke, jer znam da imaju kvalitet za mnogo više od onoga što smo prikazali u prvom kolu. Radili smo dosta na psihološkom planu. Bitno je bilo i da se ekipa odmori – počeo je Đorović izlaganje.

 

Ističe da ne bi sada trebalo nikome skidati glavu, pa na pitanje da li će biti nekih kadrovskih promena u timu, izuzev prinudne zbog crvenog kartona Vukašina Jovanovića – odmahuje glavom.

Advertisements

– Čim se izgubi utakmica, ceo kolektiv je podbacio. I nema razloga da nešto radikalno menjamo. Ovi igrači su nam u prošlosti dali mnogo toga i ne treba da posle jednog poraza sve to zaboravimo. Nije ni njima lako pao ovaj neuspeh, ali moraju da se podignu. To je sve sport, postoje pobede i potoje negativni rezultati – rekao je selektor naše mlade reprezentacije.

 

Na istu temu govorio je i Andrija Živković, uveren da se “orlićima” neće ponoviti onako loš start.

– Znate kako, teško je kad se izgubi prva utakmica. Posle nje nismo mogli ni da razgovaramo, vruće su glave bile, bolje je bilo pustiti da prenoći. Posle smo pričali i dogovorili se da ne smemo da ulazimo u meč kao protiv Austrije. Moramo jače, agresivnije, pametnije. Dobili smo jedan veliki šamar i uveren sam da smo se trgli, dobro razmislili o svemu. Bićemo pametniji sada, jer imamo mi šta da pokažemo – istakao je fudbaler Benfike.

 

Blic.rs

Advertisements

error: