Srpska policija tuče malinare a ne sme albanske teroriste

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpski malinari kao i skoro svake godine protestuju protiv male otkupne cene, koja gotovo da im uništava posao. Nije poznato zbog čega malinari odbijiaju da se udruže međusobno kako bi napravili hladnjače za celu godinu.

 

Tokom protesta juče došlo je i do sukoba sa policijom, a kako su mediji preneli u sukobu je povređeno četvoro malinara koji nisu zadržani na bolničkom lečenju, što sugeriše da je reč o lakšim telesnim povredama.

 

I dok država poručuje malinarima da im niko nije kriv što sade baš maline, malinari poručuju da i danas nema odustajanja od protesta, pa će delovi grada biti blokirani.

Advertisements

 

Ostaje gorak osećaj u ustima zbog nasilja policije. Pre neki dan smo na Dan policije gledali sva ta naoružanja, vozila, topove. I dok Albanci tjs. teroristi tuku i kamenuju naš narod na Kosovu, policija i to naša bije malinare jer žele veća prava.

 

Znali smo da je srpska policija dosta dobro opremljena, ali smo sigurni da nismo očekivali da će ta ista policija biti preusmerena protiv sopstvenog naroda!

 

Izvor: Dnevnizurnal.com / FOTO: Mix 

Advertisements

error: