Dečak pitao Vučića: Zašto mi roditelje nazivaš lenjivcima, nisam ih video ceo dan rade!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Miloš Ćirović srednjoškolac iz Borče poslao je dopis medijima ali i premijeru u kojem mu se direktno obraća. I naša redakcija je dobila pomenuto pismo, koje prenosimo u celosti bez pravopisnik ispravki, modifikacija i promena.

 

Pismo je izazvalo različite reakcije u javnosti.

 

“Gospodine, mislim da se zovete premijer. Postali ste to jer su vas građani, tjs jedan deo njih. izabrali za tu funkciju. To je nešto što mogu da razumem, ne slažem se sa njima ali u redu, to je demokratija.

Vi kao premijer nemate pravo da se svetite i iživljavate nad onima koji nisu glasali za vas. Vi ste zapravo toliko postali bahati da ste počeli da kažnjavate i one koji su za vas glasali. Nema tu razlike više. Na jednoj strani vi, na drugoj mi obični građani.

Advertisements

Zašto moje roditelje i hiljade drugih nazivate lenjivcima koji neće da rade? Hoće Srbi da rade ali i da zarade, neće da nemaju ni za hleb posle. Moja sestra je morala da ode u Italiju da radi. ubija se od posla ali kaže barem ima dosotojanstven život.

Ovde ga nije nikad imala. Zovete roditelje lenjivcima, a ja ih ne videh po ceo dan. Rade stalno, i to za 20.900 dinara to je precizna cifra a koja nas sve podseća koliko smo bedni. Sa druge strane šta rade vaši članovi familije?

Da li i vaš sin ima život kao i ja? Ne naravno. On ima vojno obezbeđenje i liminzine, državne bebisitere i privatne škola ,a ja koristim državne usluge. Iste one države od koje više nije ostalo ništa. Nismo mi lenji, niti si TI premijer! Tačka.

 

Izvor: SlobodniMediji.com

Dajana Dašić

FOTO: TANJUG

Advertisements

error: